2055068.jpgEilen kävi täällä Etelä-Suomessa todella kova myrsky ja niinhän siinä sitten kävi, että sähköt menivät poikki. Kahdeksasta yli puolenyön olimme ilman valoja. No, onneksi kaapissa oli runsaasti kynttilöitä. Niiden valossa sitten vietettiin tunnelmallinen loppuilta. :) Oli muuten ensimmäinen kerta minulle, kun tuollaista sain kokea.
2055084.jpg

Viime perjantaina sain ostettua itselleni haluamani kuvakalenterin. Yllättävän kalliita ovat nykyään nekin. Melkeinpä kaikki olivat yli 10 euroa, joten tyydyin ostamamaan itselleni vain pienen kortin, joka on samalla myös joulukalenteri. Aika ihana, vai mitä. :)
2055123.jpg

Olen nyt myös saanut selvitettyä television tämän vuone joulukalenterit. TV2 lähettää tuttuun tapaan 5 minuuttisen kalenterinsa Pikku Kakkosen jälkeen. Tänä vuonna kalenterissa seikkailee Korvatunturin ylipäävalvojatonttu Tipo. Myös Buu Klubben lähettää tuttuun aikaan oman joulukalenterinsa. Siellä seurataan tänä vuonna Attea ja hänen uutta lapsenvahtiaan sekä Lassea ja Maijaa, jotka ratkaisevat rikoksia Vallilassa. Muita joulukalentereita ei sitten tulekaan televisiosta.