Nyt onkin erittäin hyvä aika herätellä tämä blogi eloon. Lokakuu on alkanut, vaikka sitä on itse välillä hieman vaikea käsittää. Aika menee niin käsittämätöntä vauhtia nykyään, että aina ei meinaa perässä pysyä. Myöskään säiden puolesta ei aina meinaa muistaa, että nyt on jo lokakuu, kun päivisin lämpötila kohoaa reilusti yli kymmenen asteen ja aamuisinkin on melko lämmintä.

Ja sitten asiaan. Tänään siis vietettiin virallista korvapuustipäivää. En olisi asiasta tiennyt ellen olisi nänyt Pullavan mainosta, jossa asiasta mainittiin. Minulla oli jo ennen tätä tietoa suunnitelmissa leipoa sämpylöitä ja päätin sitten ko. päivän kunniaksi leipoa lisäksi myös korvapuusteja.

Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi leiponut sämpylöitä ja pullia. Sämpylöitä en ole tainnut koskaan leipoa yksin asuessani ja pulliakin viimeksi joskus silloin, kun asuin vielä vanhassa kämpässä. Niiden leipominen vaan tuntuu niin isotöiseltä ja kyllähän siihen taas aikaa meni. Etenkin kun oma keittokomero on niin pieni ja astioita sen verran vähän, että järjestystä saa aika paljon miettiä etukäteen. Lopputulos onnistui kuitenkin hienosti ja nyt on pakastin hetken aikaa täynnä korvapuusteja ja sämpylöitä. Ja juuri nyt tässä nautiskelenkin iltakahvista ja korvapuustista. Hyvää on. :)

IMG_2107-normal.jpg