Sunnuntaina vietettiin ensimmäistä adventtia. Itse aloitin aamun kirkossa, jonne menin ensimmäisen adventin kunniaksi. Paikalla oli melko paljon porukkaa ja aikaa kirkossa vierähtikin 1,5 tuntia. Tämän jälkeen kävelin kotiin, jossa nautin joulun ensimmäiset joulukahvit ja laitoin kämpän oikein kunnolla joulukuntoon. Kynttelikkö pääsi keittokomeron ikkunalaudalle ja värikäs valonauha lamppuun viime vuoden tapaan.

IMG_2186.jpg     IMG_2194.jpg

Päivällä siivoilin parvekkeen kesäkalusteista samalla kun liedellä porisi riisipuuro. Puurosta tuli oikein hyvää ja sen ehdin hotkaista naamariin juuri ennen kaupungin joulunavaukseen lähtöä. Joululaulujen soidessa Ipodista kävelin sitten torille, jonne olikin pakkaantunut porukkaa seuraamaan joulunavaustapahtumaa. Tapahtuma huipentui viime vuoden tapaan upeaan ilotulitukseen. Oikein kylmät väreet menivät välillä, kun taivaalle katseli ja ilotulitusten väriloistoa ihaili.

IMG_2193.jpg IMG_2192.jpg

IMG_2188.jpg

Joulunavauksen jälkeen tein pienen lenkin. Melko kylmä kyllä oli jo siinä vaiheessa, puolen tunnin paikallaan seisoskelu oli tehnyt tehtävänsä. Etenkin käsien kohdalla tuntui, että ne eivät sula millään. Niinpä lenkki jäi aika lyhyeksi.

Illalla nautiskelin vielä glögiä, johon dippailin leipomiamme pipareita. Maistelin myös muutaman palan Fazerin joulusuklaata, joka on kyllä aina yhtä hyvää. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen adventti oli kyllä todella mukava. Ja lähes yhtä mukavana on joulukuukin alkanut ja jatkunut tähän asti.

IMG_2189.jpg

IMG_2187.jpg

IMG_2185.jpg