Tykkään katsella itse paljon elokuvia ja joulun aikaan varsinkin jouluelokuvat ovat ihania katsottavia. Joka vuotinen perinne on tietysti katsoa Joulupukki ja noitarumpu. Siihen ei kyllä koskaan kyllästy, päinvastoin. Lisäksi joka joulu jo muutaman vuoden ajan on tullut katseltua The Grinch (suosittelen kaikille) ja Joulu Ankkalinnassa.

Viime vuonna katsoimme siskon kanssa pikkujouluissamme Joulutarinaelokuvan. Tämän vuoden pikkujouluelokuva on jo päätetty. Tällä kertaa vuoronsa saa The Nightmare Before Christmas.

Tänä vuonna olisi myös tarkoitus mennä pitkästä aikaa elokuviin katsomaan jouluelokuva. Joulutarinan kävimme pari vuotta sitten katsomassa elokuvissa ja nyt suunnitelmissa on mennä katsomaan Saiturin joulu. Finnkinon sivuilla kerrotaan elokuvasta näin: Saiturin joulu on todellista fantasiailotulitusta, jonka loihtii valkokankaalle Oscar-palkittu ohjaaja ja visionääri Robert Zemeckis. Elokuva vangitsee Dickensin klassisen tarinan mielikuvituksellisen ytimen uraauurtavalla 3D-tekniikalla toteuttetuna. Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) aloittaa joulunvieton tavanomaisella happamalla halveksunnallaan sättien uskollista apulaistaan  (Gary Oldman) ja huoletonta sukulaispoikaansa (Colin Firth). Mutta kun menneiden, nykyisten ja tulevien joulujen henget pakottavat vanhan Scroogen kohtaamaan totuuksia, jotka hän olisi mielummin unohtanut, hänen täytyy raottaa kivikuorista sydäntään hyvittääkseen vuosikautiset ilkeydet, ennen kuin on liian myöhäistä. (http://www.finnkino.fi/movie/6833) Leffan traileri löytyy osoitteesta http://disney.go.com/disneypictures/achristmascarol.

Mutta kertokaapa omia suosikki joululeffojanne. Olisi kiva kuulla niitä ja käydä vaikka sitten vuokraamassa suosittelemianne elokuvia joulukuussa.