Oikein hyvää joulua kaikille, nythän ollaan jo aaton puolella.

On tässä nämä pari viimeistä päivää ollutkin täynnä hommaa. Eilen eli siis tiistaina kävimme iskän kanssa Hämeenlinnassa katsomassa mummia. Hän asuu dementiakodissa eikä tiedä maailman menosta mitään, mutta näin joulun aikaan on hyvä muistaa omaa mummiakin.

Tänään, aatonaattona, kävimme aamupäivällä siskon kanssa ostamassa vanhemmille joululahjan. Piti siis uskaltautua auton kanssa aika mukavaan lumipyryyn. Onneksi matkat menivät hyvin sekä Alkoon että takaisin.

Vanhemmat saavat valkoviinipullon. Tarkoituksena olisi, että he avaisivat sen uuden vuoden aattona, kun maistelemme juustoja. Ostimme oikein juustojen kanssa nautittavaksi tarkoitetun viinin.

Lisäksi leivoimme yhdessä siskon kanssa jouluhalon. Hyvin onnistui ja nyt se odottaa jääkapissa huomista kuorrutusta. Omaa huonettakin olen tässä yrittänyt siivoilla ja viimeiset joulukoristeet ovat löytäneet paikkansa. Myös kuusi on jo kannettu sisään ja kinkkukin on paistettu.

Mutta on sitä tässä tohinassa myös ehtinyt rentoutua. Katsoimme siskon kanssa Neloselta Autot-elokuvan ja vanhempien kanssa katsoin illalla Äideistä parhain elokuvan. Vain se The Grinch jäi nyt katsomatta..

Pitäisi tästä kai nukkumaan jo kömpiä, mutta jotenkin ei huvita yhtään. Haluan vain kuunnella radiosta joululauluja ja juoda glögiä.

Iskä ja sisko koristelupuuhissa. Keittiön jouluverhot saavat myös valot ylleen.