Iloista joulukuun alkua kaikille! Itse olen tänään fiilistellyt joulukuun alkua varmaan enemmän kuin ikinä. Suunnittelin jo alkusyksystä, että tänä vuonna käyn taas ensimmäisenä adventtina kirkossa, kun se viime vuonna jäi väliin. No, suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut, kiitos mukavan flunssan. Mutta oikein kivasti aamu silti alkoi. :)

Heräsin jo puoli yhdeksän aikoihin ja asetuin sohvalle nauttimaan Toljanterin ensimmäisestä jaksosta erilaisten herkkujen kera. Harmi vain, että nuhan takia oikein mikään ei miltään maistunut ja esim. joulukahvin aromit jäivät kokonaan kokematta. Mutta muuten rauhallinen aamuhetki oli oikein mukava. Aamulla asettelin myös kaikki kaapista kaivetut joulukoristeet esille. Vähän piti miettiä, mihin minkin koristeen asettaa, kun uudessa kämpässä asun ja tässä ensimmäistä kertaa joulun aikaa vietän.

IMG_1772-normal.jpg

IMG_1774-normal.jpg

Päivän aikana kirjoittelin joulukortteja eri puolelle maailmaa Postcrossingin myötä. Keittelin myös vuoden ensimmäiset riisipuurot itselleni. Neljän aikaan lähdin viereiselle torille katselemaan paikallista joulunavausta. Paikalla olikin yllättävän paljon porukkaa. Torilla mm. sytytettiin kaupungin jouluvalot ja myös upea kuusi sai valaistuksen. Ulkona oli yllättävän kylmä, vaikka mittari näytti muutamaa lämpöastetta. Eilen satanut lumi on silti pysynyt hyvin maassa. Avajaiset kruunasi upea ilotulitus, johon oli selvästi haluttu panostaa oikein kunnolla. Kotiin tulin pienen lenkin kautta, jotta sain kuvattua haluamaani näyteikkunaa. Täältä ei Stockmanneja eikä Sokoksia löydy, mutta tämä jouluikkuna ilostuttaa.

IMG_1775-normal.jpg

IMG_1776-normal.jpg

IMG_1778-normal.jpg

IMG_1781-normal.jpg

Ilta meni sitten vähän arkisimmissa askareissa jouluradion soidessa lähes koko ajan taustalla. Iltapalaksi nautin vielä jouluherkkuja. Täydellä vatsalla on mukava mennä nukkumaan.

IMG_1784-normal.jpg  IMG_1785-normal.jpgIMG_1786-normal.jpg  IMG_1787-normal.jpg