Mulle on nyt lokakuussa vihdoin iskenyt oikein kunnolla syysfiilistely mieleen ja joulunkin perään tässä on jo muutaman kerran tullut haaveiltua. Jouluun on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että tällä hetkellä tyydyn ihaniin syksyjuttuihin. Moni pieni asia tuo näin syksyn pimeinä iltoina iloa. Niistä alla kuva:

IMG_1629-normal.jpg

Ristikkolehdet - Mulla on aina kausia, jolloin hurahdan ihan täysin ristikkoihin. HelppoMix on oma suosikki, sillä lehdestä löytyy takaa oikeat vastaukset. Kunhan tuo ristikkolehti on täytetty niin on kyllä pakko pinkaista kauppaan ostamaan uusi. Ja kerrankin joku mukava juttu tekee myös hyvää omille aivoille.

Neulekirja - Hetken mielijohteesta tämä tarttui kirjastosta mukaan. Saan aina villityksen neuloa kaikenlaista näin syksyisin. Mitään oikeaa en kyllä harmikseni edelleenkään osaa tehdä, lähinnä vain pikkuisia tilkkuja. Olisi kyllä niin mahtavaa oppia neulomaan villasukat. Onneksi on kuitenkin taitava pikkusisko, jonka käsissä valmistuu tällä hetkellä ihanat sukat tulevaa talvea varten.

Rikosdekkari - Kesällä maistuu parhaiten hömppä, mutta syksyllä tekee mieli lukea vähän vakavampia juttuja. Oikeasti olisin kirjastosta kotiin halunnut tuoda Stephen Kingin Hohdon. Sitä ei kuitenkaan löytynyt, joten tyydyin sitten tämmöiseen kirjaan. Varmasti hyvä tämäkin.

Vartalovoide - Mulla iskee kumma halu alkaa rasvailla omaa ihoa aina syksyisin. Joskus kärsin oikeasti kuivasta ihosta, mutta nykyään se ei enää mikään ongelma ole. Suihkun jälkeen on kuitenkin kiva lätkiä hyväntuoksuista rasvaa omalle iholle. Mustikan tuoksu ja 30% alennus houkuttivat tämän rasvapurkin ostoskoriin mukaan heittämään.

Kahvi - Vasta viime kesän aikana olen kunnolla kahvia oppinut juomaan ja nyt jo kämpiltäkin oma kahvinkeitin löytyy. Kyllä ainakin yksi kuppi kuumaa kahvia pitää päivittäin saada. Sen verran pitkälle olen jo suunnitellut, että kun joulukuu koittaa, niin aion ehdottomasti viimeinkin kokeilla joulukahvia. Sellaisesta olen aina haaveillut, mutta kun kahvin maku ei ole miellyttänyt, niin en semmoisia ole viitsinyt ostaa. Mutta nyt on tilanne toinen. Joulukuuhun asti kuitenkin mennään ihan normaalilla kahvilla.