Mulla on jo kauan ollut tapana ostaa kaksi joulukalenteria; kuvakalenteri ja suklaakalenteri. Ne tuli hankittua tänäkin vuonna. Niiden lisäksi tänä vuonna saa kuitenkin avata vielä kaksi muuta kalenteria, arpakalenterin ja meikkikalenterin. Esittelenpä teille kaikki neljä joulukalenteria alla. :)

IMG_20171126_161753.jpg

Mars suklaakalenteri tuli hankittua ensimmäisenä. Joka vuosi pitää olla erilainen kalenteri ja koska viime vuonna oli Fazerin kalenteri, nappasin nyt kaupasta mukaan sitten tämän. Mars on hyvää suklaata, joten varmasti luukkujen takaa paljastuvat suklaapalat maistuvat.

IMG_20171126_161846.jpg

 

Veikkauksen joulukalenteri on itse asiassa iskän antama lahja viime joululta. Joulun jälkeen meinasin raaputtaa koko kalenterin tammikuussa, mutta se unohtui. Kalenteri on oikeastaan maannut koko vuoden unohtuneena kaapin päällä, kunnes siivouksen yhteydessä yhtäkkiä hokasin, että nythän kalenterin voi raaputtaa ihan oikeaan aikaan. Onneksi mahdolliset voitot voi lunastaa vuoden 2018 loppuun mennessä, niin kalenteria voi vielä ihan huoletta käyttää.

IMG_20171126_161717.jpg

Mulla oli erittäin selvästi mielessä, että tänä vuonna haluan pitkästä pitkästä aikaa kuvakalenteriksi Mauri Kunnaksen kalenterin. Olen semmoisen joskus kauan sitten omistanut ja tykkäsin kuvista tosi paljon. Toiveikkaana kävin kyseistä kalenteria Suomalaisessa kirjakaupassa etsimässä, mutta eipä löytynyt. Niin paljon kalenterin kuitenkin halusin, että laitoin sitten netistä tilaukseen. Hieman kirpaisi maksaa melko kalliit postikulut kalenterista, mutta nyt voin olla ainakin varma, että luukkujen takaa paljastuu kivoja kuvia.

IMG_20171126_154950.jpg

Nyxin huulimeikkikalenteri oli aikamoinen heräteostos Black Fridayn alennusten vuoksi. Olin kyllä haaveillen kalenteria aiemmin katsellut, mutta kova hinta sai pysymään kaukana. Alen ansioista hinta kuitenkin laski sen verran, että päätin repäistä ja kalenterin itselleni hankkia. Olen suuri huulimeikkien ystävä, joten uskon kalenterin olevan mieluisa. Tämän kalenterin avaamista odotan kyllä ehdottomasti eniten.