Koulua on vielä vajaa viikko jäljellä ja viikon kuluttua on jo aatonaatto. Apua! Miten se joulu taas tulee niin äkkiä? Vastahan oli syyskuu ja joulu oli pelkkä pilke silmäkulmassa.

Sunnuntaina kirjoitettiin joulukortit sukulaisille. Minä sain homman kontolleni, mutta ihan mielelläni sen kyllä tein. Lähetimme upeita valokuvakortteja, joissa oli siskon ja äidin ideoimat jouluasetelmat. Iskä ne sitten kuvasi. Tulivat kyllä aika kalliiksi nämä kortit, maksoivat yli 50 euroa. No, ovatpahan ainakin hienompia kuin normaalit Tiimarin kortit.

Jossain vaiheessa pitäisi torttujakin tehdä lisää, kun ne ovat jo aivan lopussa. Ehkä ensi viikolla voisi ehtiä. Onneksi tänä vuonna joululoma on hiukan pidempi kuin yleensä.

Joululahjat olen onneksi saanut kerrankin hankittua ajoissa. :) Yleensä olen tähän aikaan vielä tuskissani miettinyt, mitä antaisin kenellekin lahjaksi. Tänään kävin ostamassa kavereiden lahjat.

Omat joulukorttini eivät sitten olekaan niin hyvällä mallilla. Pitäisi ennen perjantaita askarrella vielä yksi kortti valmiiksi. Myös kaikkien perheenjäsenten kortit ovat vielä tekemättä. Mutta aika vaan ei riitä, kun opettajat koulussa tunkevat läksyä vielä oikein innolla, että varmasti ehditään käymään kaikki tärkeät asiat ennen joulua. Huh!

Näin hienon ilmeen on muuten Ulla saanut joulun kunniaksi. :)
2151670.jpg

Ai niin, se piti vielä sanoa, että pelkään pahoin, että valkoinen joulu jää TAAS vain haaveeksi. Vesisadetta luvattu launtaiksi ja se kyllä vie viimeistään nuo loputkin lumet pois. :/ Toivottavasti ensi viikolla kuitenkin sataisi taas lunta!