Eilen oli niin kiire päivä etten tännekään mitään ehtinyt kirjoittelemaan. Otetaan vahinko nyt takaisin, kun on aaton keskellä hieman aikaa. Eilisaamumme alkoi aikaisin, jo ennen seitsemää, kun koko perhe kaupungille suuntasimme. Äiti meni vielä töihin, me muut menimme kauppoihin. Iskä meni Tampereen kauppahalliin jonottamaan kalaa ja sai muuten jonottaa kauan. Me siskon kanssa menimme viereiseen Sokokseen ostamaan vanhempien joululahjaa ja samalla hankin myös siskon lahjan. En ole tainnut koskaan olla näin myöhässä lahjojen kanssa. Onneksi mieluisat lahjat kuitenkin löytyivät.

IMG_1851-normal.jpg

Kun äiti puolen päivän jälkeen pääsi töistä suuntasimme kukkaostoksille. Sen jälkeen matka jatkui enon luokse. Harvemmin itse siellä tulee käytyä, mutta nyt joulun kunniaksi oli mukava lähteä mukaan. Paikka on vähän niinkuin mummola itselle. :)

Illalla teimme äitin kanssa yhteistyössä perinteisen jouluhalon. Lisäksi kinkku meni illan päätteeksi uuniin ja kypsyi siellä myöhään iltaan asti. Vähän sitä maistelimme uunista pääsyn jälkeen ja hyvältä kyllä maistui. Nukkumaan meneminen venyikin sitten pitkälle yöhön.

IMG_1847-normal.jpg