Joulukuun ensimmäisen päivän (joka tosin on jo hetki sitten vaihtunut) ajattelin esitellä teille tämän vuotiseni joulukalenterit.

Kuvakalenterit ostettiin yksi syksyinen viikonloppu pikkusiskon kanssa, kun sattumalta sellaiset Citymarketissa näimme. Molemmat valitsimme tuollaiset Myyrä-aiheiset kalenterit, sillä Myyrä on tuttu hahmo lapsuudesta ja lisäksi hirmuisen söpö. 

Toisen kuvakalenterin sain Aamulehden mukana, joka minulle tulee tällä hetkellä 2kk ajan ilmaiseksi. Se oli joku tarjous, johon tartuin. 

Suklaakalenterin ostin viime viikolla. Viime vuonna mentiin ihan perinteisellä euron suklaakalenterilla, joten tänä vuonna halusin taas jonkun muun. Hetken mietin Fazerin suklaakalenteria ja Tokmannilta bongasin Marsin suklaakalenterin, mutta päädyin kuitenkin lopulta Dumleen. Ihan vain, koska Dumle on yksi suosikki suklaistani.

20151128_171422.jpg

Näiden lisäksi kävin ostamassa eilen itselleni Tigerista kalenterikynttilän. Olen joskus vuosia sitten sellaisen omistanut. Muistan kuinka lapsuudessa ihailin perhepäivähoitajallani ollutta kalenterikynttilää ja toivoin kovasti samanlaista meille kotiin. Minusta kalenterikynttilän idea on hauska. Tuo Tigerista ostettu kynttilä on sen verran paksu, että yhden päivän polttaminen vie aika pitkään. Ei ainakaan pääse humahtamaan hetkessä vahingossa monta päivää kuten sen ohuen kynttilän kanssa meinasi aina käydä. :D

20151201_162921.jpg