Huomenna klo 14 nousee kone kohti Lontoota. Jos jollain on vielä mennyt ohi, niin vietämme tänä vuonna perheen kanssa joulun Lontoossa. Matka varattiin heti viime joulun Viron reissun jälkeen ja aika useaan otteesen sitä on tullut tässä vuoden mittaan odotettua. Paljon on myös joutunut tekemään etukäteen töitä, mm. pöytävarausten ja muiden asioiden selvittelyn suhteen. 

Sään Lontoossa pitäisi ennusteen mukaan olla melko vaihtelevaa. Lämpötilat huitelevat aikalailla 10 asteen molemmin puolin. Hieman hankalalta tuntuu vaatetusta reissuun valita, ainakin ulkotakin osalta. Sää on ylipäätään ehkä ainoa asia, joka reissussa vähän harmittaa. Tai siis lähinnä se, että kun nyt kerrankin täällä Etelä-Suomessakin olisi valkea joulu, niin sitten sitä ei ole näkemässä. 

Yhteensä kuusi päivää reissussa vietämme eli ensi viikon perjantaina yöllä on sitten paluu. Sen jälkeen lupaan tännekin reissutunnelmia runsaasti jakaa. Näin etukäteen suunnitelmissa on ainakin shoppailla, käydä katsomassa kruununjalokiviä, ihastella maisemia London Eyesta, nauttia brittiläisestä jouluruuasta ja ihastella lukuisia valoja. Uskon ja toivon, että reissusta tulee mahtava kokemus.

Koska blogin ääreen en enää ennen joulua palaa, niin toivotan kaikille lukijoille oikein mahtavaa ja iloista joulua. :)

44c220c2cedb73c71576a99b6d37d452.jpg

Kuva täältä