Kävimme kaverin kanssa eilen Tokmannilla hieman shoppailemassa. Itsellä sieltä tarttui mukaan lähinnä pelkkiä joulujuttuja. Enää ei ole montaa päivää joulukuun alkuun ja siihen täytyy toki varustautua kunnolla. Niinpä mukaan lähti monenlaista juttua. Kynttilöitä piti ehdottomasti löytää punaisena. Joulukuussa on kiva poltella ulkolyhdyssä nimenomaan punaisia kynttilöitä. Glögipullon ostin myös. Vaikka tuo Marilin kyseinen glögi arvosteltiin jonkun lehden glögiraadissa lähes huonoimmaksi, itselle se kyllä maistuu. Ja edelleen hehkutan sen helppoutta, kun ei tarvitse keitellä mitään kattilassa, vaan sekaan voi kaataa vedenkeittimellä kiehutettua vettä.

Joulukahvia piti toki myös ostaa. Viime vuonna ostin sitä ensimmäisen kerran ja sen verran tykkäsin, että kyllähän sitä nytkin piti ostaa. Paketti vain on melko tyyris eikä kovin iso, joten säästeliäästi saa juoda. Ei noin kallista kahvia viitsi monta kertaa yhden kuukauden aikana ostella.

Lopuksi mukaan tarttui vielä puuroriisiä. Olen ajatellut, että sunnuntaina eli ensimmäisenä adventtina laitan taas puuron liedelle porisemaan. Tulee varmasti hyvää!

IMG_2182.jpg