Matkasin torstai-iltana bussilla kotikotiin itsenäisyyspäivän viettoon. Koko perhe oli paikalla, joten mukavaa oli. Aika perinteisellä kaavalla päivä jälleen meni, tosin sauna jäi tällä kertaa väliin, kun ruuan valmistuminen vei sen verran kauan. Ennen ruokailua katselin iskän kanssa itsenäisyyspäivän paraatin. En ole muuten koskaan ennen tainnut sitä kokonaan katsella. Hienolta näytti. Seuraavan kerran, kun paraati Tampereen suuntaan tulee, voisin jopa paikan päälle katsomaan mennä. Sen verran siitä innostuin. :)

IMG_1797-normal.jpg

Tänä vuonna vanhemmat olivat päättännet laittaa itsenäisyyspäivän ruuaksi peuraa. En ole semmoista koskaan syönyt, mutta todella hyvältä kyllä maistui. Varsinkin, kun mukana oli pottuvoita ja makeita vihanneksia. Välittömästi ruuan jälkeen siirryimmekin sitten television ääreen katsomaan hieman uudenlaista itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Erityisesti se kiinnosti, kun Tampere on vähän niin kuin kotikaupunki itselle. Hienolta juhlat kyllä näyttivät ja varsinkin konsertti oli mukavaa vaihtelua ainaiseen jäykkään tanssimiseen.

IMG_1795-normal.jpg

Vähän myöhemmin illalla nautimme sitten vielä juustopöydästä, joka on nyt aika hyvin vakiinnuttanut paikkansa itsenäisyyspäivänä. Hyvää oli jälleen kerran ja vatsa tuli varmasti täyteen. :)

IMG_1798-normal.jpg