Vanha vuosi on nyt sitten jälleen takana ja uusi siintää edessä. Juhlimme uutta vuotta kotona ihan perinteiseen tapaan. Katselimme televisiota, saunoimme ja nautimme juustopöydän antimista. Juustopöytä on jo jonkin aikaa kuulunut uuteen vuoteemme ja aina se on yhtä herkullinen. Erilaisia juustoja, suolakeksejä ja hedelmiä. Nam! Juustojen kanssa nautittiin tämän merkkistä punaviiniä. Itsekin sitä maistoin, mutta aika pahaa se kyllä oli.
2194468.jpg  2194474.jpgTässä juustopöytä on jo melkein kokonaan syöty :P

Keskiyön aikaan iskä ja sisko lähtivät ulos katselemaan raketteja. Itse katselin vain parvekkeelta, kun flunssa vaivaa edelleen. Emme ole enää moneen vuoteen ampuneet raketteja, mutta onneksi naapurit hoitavat sen puolestamme. Hienoja raketteja oli. Pauketta kuului aina kello iltakuudesta vähän yli puolenyön. Myös tänään on vielä päivällä pari rakettia paukkunut.
2194489.jpg

Kaapin perältä löytyi oikein kuohuviiniä ja sillä skoolasimme uuden vuoden tervetulleeksi. Vanhempien painuttua nukkumaan, minä ja sisko katsoimme Rottatouille-elokuvan. Oli oikein mainio leffa. :)
2194501.jpg

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!2194511.jpg