Pääsiäisen kunniaksi päätin tehdä kiirastorstaina vähän herkkuja. Tällä kertaa päätin tehdä riisi-munapastejoita ja jäätelöä. Molemmat onnistuivat hyvin.

Riisi-munapastejoiden ohje löytyykin jo blogistani

(ipska.vuodatus.net/blog/1454534/riisi-munapasteijat/), mutta tässä teille vielä jäätelön ohje. Kannattaa kyllä kokeilla. Todella helppoa!

JÄÄTELÖ (Katen Makuhetkiä blogista

www.makuhetki.vuodatus.net/blog/415369/oma-versio-nigellan-jaatelosta/)

½ appelsiinin mehu
1 limetin mehu ja kuori raastettuna (kuoresta vain se vihreä osa, ei valkoista)
1½ dl tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa

Laita kulhoon mehut ja kuoriraaste, lisää sokeri ja sekoittele, niin kauan että sokeri on liuennut kokonaan mehuun. Lisää kerma mehuun ja vatkaa vaahdoksi. Laita massa kulhoon ja pakastimeen n. 3 tunniksi.